rus
Українська

Сколько раз в день нужно есть

Светлана ФусСветлана Фус

Сколько раз в день нужно есть
Сколько раз в день нужно есть

Инсулинорезистентность и диабет 2 типа – это серьезные заболевания, становящиеся все более распространенными в современном мире. Симптомы включают постоянный голод, возросшую жажду, уменьшенную энергию, боли в мышцах и суставах.

Далее текст на языке оригинала

Причини інсулінорезистентності та діабету 2 типу можуть включати генетичні фактори, неправильний спосіб життя, зайву вагу та вік. Необхідно розуміти, що недоліки в харчуванні можуть бути ключовою причиною цих захворювань.

Раніше вважалося, що інсулінорезистентність проблема людей старше 50 років і більшість із них складали жінки. А зараз, на жаль, зростає число випадків інсулінорезистентності навіть серед підлітків та молоді. До 30 % дорослого населення вже мають таку проблеми і не знають про них.

Ознаки інсулінорезистентності:

  • високий індекс маси тіла;
  • зайва вага в області живота. Обсяг талії в нормі не більше 94 см (у чоловіків), або 80 см (у жінок). У здорових чоловіків відношення окружності талії до стегон не повинно перевищувати коефіцієнт 1.0, у жінок — 0.8. Тому вимірювання обхвату талії найбільш простий метод визначення.
  • малорухливий спосіб життя. Відсутність фізичних навантажень погіршує реакцію м’язової тканини на інсулін.
  • спадковість. Схильність до інсулінорезистентності може передаватися у спадок.

Дайте відповідь на одне питання Скільки років ви вже "худнете"?